giftLegyen mindig szem előtt!

Minden évben eljön az ajándékozás ideje, ilyenkor szokott gondot okozni a megfelelő reklámajándék kiválasztása, beszerzése. A legjobb ajándék természetesen az, amit a megajándékozott partner rendszeresen használ és ezáltal az Ön logoja mindig szem előtt van, és - amennyiben a termék jó - pozitív emlékekkel, tapasztalatokkal társul.

A cégünk által forgalmazott, reklámajándék célra is alkalmas termékek - ellentétben oly sok egyéb reklámajándéktárggyal, amelyeket általában rögtön tovább ajándékoznak, vagy egyszerűen csak elraknak a fiók mélyére - nemcsak gesztus értékű dísztárgyak, hanem praktikus, napi használatra szánt eszközök is egyben.

Maglite elemlámpák

grav mag

A világhírű elemlámpa család - akármilyen hihetetlen ez a mai világban - továbbra is kizárólag Amerikában készül, méghozzá a termék megálmodója, Tony Maglica szigorú felügyelete alatt.

A könnyen gravírozható alumínium lámpatest, a jól eltalát színválaszték és a kecses forma, mind hozzájárult ahhoz, hogy a Maglite elemlámpák évről évre  a legkedveltebb reklámajándékok között szerepelnek.

grav mag2

Leatherman multiszerszámok

grav leaA reklámajándék katalógusok állandó szereplői a különféle "noname" bicskák és zsebszerszámok, amelyek természetesen gyenge imitációi az eredeti termékeknek.

Ha fontos Önnek a megajándékozott ügyfél, akkor válassza az eredetit, amely nemcsak kinézetében, de funkcióit tekintve is késnek illetve szerszámnak számít. 

juice ad

 

 

stylegravA multiszerszámok területén a Leatherman - mint a termékkategória "feltalálója" - etalonnak számít. Reklámajándék szempontjából a hölgyek részére leginkább a többféle színben készülő miniszerszámok jöhetnek szóba, a férfiaknak pedig bármely Leatherman termék nyugodt szívvel ajánlható.

 

Karórák

A karórák a legszemélyesebb használati tárgyak közé tartoznak, tulajdonosuk rendszeresen viseli és ami reklám szempontból talán még fontosabb, rendszeresen nézi őket. Természetesen, mint minden más területen, itt is hatalmas a választék árkategóriában és minőségben egyaránt.
Választékunkban majdnem a teljes spektrum megtalálható, a többszázezres modellektől a párezres darabokig.

LUMINOX

Különleges számlapvilágításáról híres svájci órák. Kvarc és automata szerkezetek.

lumi ad

ESPRIT

Női és férfi divatórák széles választéka.

esprit ad

PIERRE CARDIN

A híres divatmárka elegáns óraválasztéka.

pcardin

PUMA

Az ismert sportszer márka divat- és sportórái.

puma ad

Nite Ize termékek

Nite IzeAz amerikai NiteIze cég termékskálája rendkívül széles, rengeteg terméket tartalmaz és ezek közül számos kitűnő reklámajándék is lehet.

Az alacsonyabb árkategóriában a legnépszerűbbek a különféle karabineres megoldások pl. a kulcstartók és a miniszerszámok.

A magasabb árfekvésben pedig a Steelie termékcsalád a legkedveltebb.

LogiCa Professional ruházat

logica1

logica2Az olasz LogiCa Professional cég 1978 óta foglalkozik emblémázott, logózott, feliratozott  egyenruhák, formaruhák, védőruhák és kiegészítőik készítésével és forgalmazásával. Az összes ruházati termékünkre jellemző, hogy a praktikusságot ötvözi az olasz eleganciával!

Legyen szó egyszerű pólóról, mellényről vagy akár télikabátról, a választékunkban minden megtalál. 

Flash drive és egyéb kütyűk

Ajánlatunkban több, mint 25 féle PENDRIVE, 15 féle POWER BANK, 10  féle AUDIO kütyű és komplett AJÁNDÉKKÉSZLETEK találhatóak.

Rövid átfutási idő alatt az ajánlatban szereplő termékről látványtervek készítését. A termékeket megrendeléstől számított mennyiségtől függően átlagosan 12 munkanapon belül átvehető.

Egyedi logózott PENDRIVE  már 25 darabtól , 2GB – 128GB méretig. 

Egyedi logózott POWER BANK már 25 darabtól, 2600mAh- 10050mAh.

PENDRIVE VÁLASZTÉK

pendrive

POWERBANK ÉS INDUKCIÓS TÖLTŐK

powerbank

AUDIO VÁLASZTÉK

audio

FIDGET SPINNER

Képernyőfotó 2017 11 16 15.31.39

Velamp lámpák

VelampAz olasz Vealmp cég termékskálája rendkívül sok elemlámpát tartalmaz, ezek közül több reklámajándéknak is alkalmas termék található.

Az olasz minőség mellett, ezen termékek rendkívül kedvező árazásukról is híresek.

Egyéb termékek

grav egyebA fent említett termékeken felül cégünk kínálatában számos egyéb, reklámajándék céljára alkalmas termék szerepel, az iránytűtől a faberakásos levélbontó késig, így akármilyen árfekvésben is keres ajándékot, nálunk biztos megtalálja.

A mellékelt képek csak szerén ízelítőül szolgálnak széles választékunkból.


Kérjen ajánlatot!

Amennyiben reklámajándékot keres, ( akár az alábbi űrlap kitöltése által) forduljon hozzánk bizalommal!

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.

Lézergravírozás

engrave

Termékeink feliratozása a legkönnyebben lézergravírozással oldható meg. Ennek előnye a tamponnyomással szemben, hogy sokkal tartósabb, illetve sokkal finomabb felbontású logók felvitelére alkalmas.

Fontos jellemzője, hogy a felvitt logo színe mindig a termék alapanyagának a színével egyezik meg, így például az alumíniumból készülő Maglite elemlámpák esetében a gravírozott felület fehér lesz.

Szolgáltatásaink

Relax Catering

relax

Rendezvényszervezés
Apartman bérbeadás

Tovább

AVB-NET

avb

Pénzügyi tanácsadás

Tovább

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.